Anlık Bildirim

HTC Vigor Hollandalı bir çevrimiçi perakende mağazasının sitesinde ortaya çıktı


Apple ile patent mücadelesi veren diğer bir akıllı telefon üreticisi de HTC. Apple’a ait iki adet patenti ihlal ettiğine dair aleyhinde açılan dava nedeniyle borsa değeri gerileyen HTC buna rağmen Temmuz ayında yine rekor gelir açıklamıştı. 

Yeniliklerini piyasaya sürdüğü üst seviye akıllı telefonlarla devam ettiren HTC geçtiğimiz hafta Beats Audio ses teknolojisi firmasının yüzde 51 hissesini 300 milyon dolara alarak büyük yankı uyandırdı. HTC CEO’su Peter Chou ise Dr.Dre ile birlikte en iyi ses kalitesine sahip telefonları üreteceklerini belirtti.

Bu açıklamadan sonra Beats Audio teknolojisine sahip ilk telefonun HTC Vigor adlı bir model olacağı iddia edilmişti.

4.3 inç 1280 x 720 piksel HD çözünürlükte ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 220 grafik birimi, 1GB RAM, 8MP arka / 2MP ön kamera, HTC Sense 3.5 arayüzü, Android 2.3.4 işletim sistemi ve Beats by Dr.Dre teknolojisi özelliklerine sahip olduğu iddia edilen HTC Vigor modelinin bu iddiaları doğrular bir afişi internette ortaya çıktı.

Hollandalı bir çevrimiçi alışveriş sitesi olan Phone House internet sitesinde görülen ve HTC Vigor’a ait olan ilanda sayılan özelliklerin doğru olduğu anlaşılıyor. İlanda çıkış tarihi ve fiyat konusunda bilgilendirme bulunmuyor. Ancak ilan kısa süre sonra siteden kaldırıldı.

Daha önce HTC Vigor’un Verizon operatörüne ait veritabanında da tespit edildiğine ve LTE uyumlu olarak Thunderbolt modelinin yerini alacağına dair duyumlar alınmıştı.

İlanın Hollanda sitesinde görülmüş olması telefonun sadece LTE uyumlu değil dünya çapında kullanılacak bir model olacağı ve yıl sonuna doğru satışa sunulacağı tahminlerinin yapılmasına sebep oluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim