Anlık Bildirim

HTC yıl sonuna doğru giyilebilir bir cihaz piyasaya sürecek

HTC yıl sonuna doğru giyilebilir bir cihaz piyasaya sürecek

Trendi giderek yükselen giyilebilir cihaz pazarına daha fazla üreticinin dahil olması beklenirken, bir haber de HTC cephesinden geldi. 

Bloomberg'e konuşan HTC'nin yönetim kurulu başkanı Cher Wang, uzun zamandır giyilebilir cihazlar üzerinde çalışma yaptıklarını ancak batarya ve LCD ışık problemlerini bir türlü aşamadıklarını belirtirken, yeni gelişmeler sayesinde problemlerin üstesinden geldiklerini dile getirdi.

Wang, bu iki önemli problemin giderilmesi sonucu yıl sonuna kadar  giyilebilir bir cihaz piyasaya sürmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. Wang ayrıca giyilebilir cihaz yanında güncellenmiş One akıllı telefonu ile bu yıl piyasada çıkış arayacaklarını da ifade etti.

HTC'nin cihaz anlamında bir saat mi yoksa fitness ürünü mü piyasaya süreceği şimdilik belirsiz. Ancak geçen yıldan bu yana tasarım anlamında premium sınıfı tercih eden firmanın, yeni cihazında da dikkat çekecek tasarımlara imza atması muhtemel. Firmanın giyilebilir cihazı için yılın ikinci yarısında bir lansman yapabileceği konuşuluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8905 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim