Anlık Bildirim

HTC'nin yeni süper akıllı telefonu; EVO 4G+

Akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden HTC, donanımsal özellikleriyle adından bahsettirmesi muhtemel olan yeni akıllı telefonu Evo 4G+'ı duyurdu.

Firmanın Android'li akıllı telefonlarının arasına katılan EVO 4G+, Qualcomm'un çift çekirdekli 1.2GHz frekansında çalışan Snapdragon işlemcisinden gücünü alıyor. 4.3 inçlik ekranında qHD, diğer bir deyişle 540x960 piksellik görüntü sunan telefon, 1GB'lık sistem belleğiyle donatılırken; sahip olduğu işlemci gücü ve çift LED flaşla güçlendirilmiş 8 megapiksellik otomatik netlemeli arka kamerası sayesinde 1080p'lik hareketli görüntü kaydı yapabiliyor. 126x65x12.05 mm boyutlarında ve 160 gramf ağırlığındaki telefonun ön yüzeyinde 1.3 megapiksellik bir de ikinci kameraya yer verilmiş. Jiroskop, manyetometre, ortam ışığı, yakınlık ve G sensörlerine sahip olan telefonda USB ve HDMI bağlantısına da imkan veren MHL destekli micro USB girişine de yer verilirken; 1GB'lık dahili depolama alanının daha üst kapasitelere arttırabilmesi için microSD girişi de konumlandırılmış.

HSPA/WCDMA ağında 900/1200 MHz, GSM/GPRS/EDGE ağında 850/900/1800 ve 1900 MHz frekanslarıyla uyumlu olan telefon 802.11b/g/n, WiBro ve Bluetooth 3.0 teknolojilerine destek sunarken; medya içeriklerinin kablosuz olarak paylaşılmasına imkan veren DLNA desteği de telefonun desteklediği kablosuz teknolojiler arasında bulunuyor. Gerek DLNA desteği gerekse de MHL destekli micro USB girişine sahip olmasının yanı sıra birçok yaygın medya formatlarına destek sunması, EVO 4G+ın multimedya yetenekleriyle öne çıkmasını sağlıyor. HTC, güçlü donanımsal özelliklerinden dolayı "Gingerbread" işletim sistemiyle gelen telefonun enerji ihtiyacını karşılaması içinse batarya kapasite tercihini 1730 mAh'den yana kullanmış.

HTC'nin Güney Kore'de resmileştirdiği EVO 4G+'ın satışa sunulacağı fiyat ve tarih şimdilik bilinmiyor, ancak bu detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8697 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim