Anlık Bildirim

Her elini sallayan Apple Watch satın alamayacak

Apple'ın cihazları için kullandığı tasarım dili yıllardır konuşulur ve tartışılır. Ancak cihazların yanında firmanın pazarlama taktikleri daha fazla gündeme geliyor. Firmanın şu anki odak noktası Apple Watch.

Geçen yıl Eylül ayındaki iPhone lansmanında ilk kez kamera karşısına geçen Apple Watch, çok fazla detaya girmeyerek oldukça merak uyandırmıştı. Ekim ayında bir kez daha karşımıza çıksa da Apple ortaya çıkan mistik havayı iyi kullandı ve Apple Watch uzun süre teknoloji gündeminde kendisine yer buldu.

Nihayet kısa süre önceki bahar etkinliğinde saatin satış tarihi ve fiyatı açıklandı ancak bu kez de saatin sergilenme yolu yeni bir tartışma konusu başlattı. Apple'ın mağazalarda özel standları, görevli olmadan inceleme yapılamaması ve Apple Watch Edition için randevulu inceleme sistemi çok konuşuldu. Şimdi de satışa sunulması olay yaratacak gibi görünüyor. 

24 Nisan'da başlayacak Apple Watch satışları sadece çevrimiçi olarak yapılacak. Yani fiziksel mağazalara giderek beğendiğiniz saati kolunuza takıp çıkamayacaksınız. Apple Store üzerinden sipariş vererek doğrudan adresinize kargolatabilirsiniz. Ancak mağazaya gitmek istiyorsanız randevu almak zorundasınız. Mağazada görevliler saati denemenize yardımcı olacak ve sonrasında beğendiğiniz versiyonu satın alacaksınız. 

Apple'ın bu sistemle hem stokları kontrol altında tutmayı hem de müşterinin hangi saati alacağından tam olarak emin olmasını sağlamayı amaçlıyor. Ancak şimdiden sıkıyönetim şeklinde planlanan Apple Watch satışları gündem olmaya başladı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7393 kez okundu.
53 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Watch, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim