Anlık Bildirim

KFC'den yemek yerken mesajlaşmak için ilginç çözüm : Kağıt klavye

KFC'den yemek yerken mesajlaşmak için ilginç çözüm : Kağıt klavye
 
Çoğu zaman şirketlerin yeni teknolojilere adapte olmaya çalıştığını görüyoruz. Ancak adapte olmak dışında yeni teknolojileri sorunları çözerken kullanmak da önemli bir detay. KFC olarak bilinen ABD merkezli fast food zinciri Kentucky Fried Chicken da bu konuda ilginç bir girişime imza atmış durumda.

Tavuk ürünleri satan fast food zincirinin menüleri genellikle çatal-kaşık kullanmadan tüketildiği için tüketicilerin en çok şikayet ettiği noktalardan birisi yağlanan eller oluyor. Şirket ise yemek yerken elleri yağlandığı için akıllı telefonuna dokunamayan tüketicileri düşünerek bir çözüm geliştirmiş durumda.

Bu problemi tepsilerde bulunan kağıtlara klavye ekleyerek çözmeyi seçen şirket bu şekilde tüketicilerin yemek yedikleri sırada klavye ile mesajlaşmalarına olanak sağlıyor. Bluetooth ile akıllı telefonlarla bağlantı kurabilen bu klavyenin en büyük özelliklerinden birisi ise USB bağlantı ile yeniden şarj edilebilmesi. Klavye bağlandıktan sonra ise akıllı telefondaki her uygulama ile bilikte kullanılabiliyor.
Almanya'da başlatılan bu yeni promosyonda dileyen müşterilerin kağıt klavyeyi yanlarına alıp götürebilecekleri de belirtiliyor. İlk raporlara göre 0.4mm kalınlığındaki klavyeye çok fazla ilgi gösterilmiş ve hepsi tüketiciler tarafından bitirilmiş durumda. Uygulamanın devam edip etmeyeceği, veya başka ülkelerde uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4737 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Klavye
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim