Anlık Bildirim

KGI: 6.1inç boyutlu iPhone 699-799 dolar fiyata sahip olacak

Apple'a yakınlığıyla tanınan Ming-Chi Kuo, 6.1 inçlik iPhone modelinin fiyatını ve satış adetlerini tahmin etti. Kuo'ya göre ucuz olan bu model, yeni modellerin satışının yarısını oluşturacak.
Apple'ın 2018 yılının ikinci yarısında üç adet yeni iPhone modeli duyuracağı bir süredir konuşuluyordu. Özellikle 6.1 inç boyutundaki iPhone modelinin seleflerinden daha ucuz fiyat etiketine sahip olacağıyla ilgili birçok şey yazılıp çizildi. Konuyla ilgili olarak Apple'a yakınlığıyla bilinen yaptığı doğru ve tutarlı analizleriyle nam salan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, birçok analizde bulundu. Kuo, bu sefer telefonun satış adetini ve fiyatını tahmin etti. 
Kuo, 6.1 inç boyutundaki iPhone'un $ 699 olması halinde 105-115 milyon$ 799 fiyat etiketine sahip olması durumunda ise  95-105 milyon satış adetine ulaşacağını açıkladı. Ming-Chi Kuo, daha önceki analizlerinde de bu modelin 700-800 dolar fiyat etiketine sahip olmasını beklediğini söylemişti. Kuo ayrıca 6.1 inçlik iPhone'un Eylül ayında tanıtılacak yeni iPhone modellerinin satışının yarısını oluşturacağını söyledi.  
 
Apple'ın, satış hedeflerinin yüksek tutulduğu 6.1 inç boyutlu iPhone modelinin fiyatını düşürebilmek adına birtakım özelliklerden feragat edeceğibiliniyor. ABD'li şirketin bu sebepten ötürü yeni modelinde yaklaşık üç yıldır kullandığı 3D Touch özelliğinden vazgeçeceği düşünülüyor. Maliyeti düşürebilmek için RAM tarafında da tanıtılacak diğer modellere nazaran düşüş bekleniyor. Ayrıca seleflerinde OLED ekran kullanılmasına kesin gözüyle bakılan 6.1 inç boyutlu modelde ise LCD ekran teknolojisine yer verileceği söyleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3654 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, kgi securities ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim