Anlık Bildirim

Kamera odaklı Galaxy K Nisan sonunda tanıtılıyor

Kamera odaklı Galaxy K Nisan sonunda tanıtılıyor

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S5 sonrasında Zoom ve Active gibi serinin diğer üyelerinin ne zaman piyasaya çıkacağı merakla beklenmekteydi. İlk resmi işaretler gelirken Samsung'un bu kez farklı bir isimlendirme yapabileceği ortaya çıktı.

Samsung Mobile tarafından paylaşılan davetiye Singapur'da 29 Nisan tarihlerinde yapılacak olan bir Samsung etkinliğine işaret ediyor. Anı yakalamak sloganına odaklanan davetiyede K harfinin öne çıkarıldığı görülüyor.

Bu işaret Samsung'un kamera odaklı yeni cihazının Galaxy K olabileceğini gösteriyor. Zira firma içerisinden gelen bilgiler de yeni Zoom modelinin K kod adını kullandığı göstermişti.

Samsung Galaxy K sızan bilgilere göre suni deri kaplama bir arka kapağa sahip olacak ve önceki nesil gibi sensör bombe yapmadan arka kısma entegre edilecek. Ayrıca cihaz daha ince olacak.

Galaxy K modelinde 4.8 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 4+2 formunda çalışan 6 çekirdekli Exynos 5 Octa yongaseti, Mali-T624 grafik birimi, 2GB RAM, 20MP çözünürlükte arka kamera, 10x optik zoom, Xenon flaş, Android 4.4.2 işletim sistemi şeklinde özelliklerin mevcut olacağı tahmin ediliyor. 
Samsung'un Galaxy K ile artık Galaxy S5 gölgesinden çıkarak kamera odaklı bir akıllı telefon serisi başlatmayı istediği konuşuluyor.  Zira Galaxy S ön adı ile başlayan cihazlar hem tüketici ilgisini çekemiyor hem de daha düşük bir donanım sunduğu için de eleştiriliyordu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
694 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim