Anlık Bildirim

Kaptan Amerika, Avengers 4’ten sonra seriye veda ediyor mu?

Kaptan Amerika adlı süper kahramanı canlandıran aktör Chris Evans, Avengers 4 filminden sonra bu rolü bırakacağı söylemişti. Ancak, Kaptan Amerika olmaktan kurtulmak o kadar kolay değil gibi.
Marvel Sinematik Evreninde (MCU) Kaptan Amerika karakterine hayat veren aktör Chris Evans hatırlanacağı üzere,2019 yılı Nisan ayında gösterime girecek olan Avengers 4 filminden sonra Twitter üzerinden bu role veda edeceğini açıklamıştı.

Filmin hayranlarını üzen bu haberden sonra filmin yönetmenlerinden büyük kardeş Joe Russo’dan bugün kafaları karıştıran bir röportaj geldi.

USA Today’e konuşan Russo, hem Avengers 4 filminin prodüksiyon aşamasının tamamlanması hakkında bilgiler verdi hem de aktör Chris Evans’a veda etmenin kendileri için duygusal anlar yaşattığından bahsetti. Ancak, Russo’ya göre en duygusal anları kendileri değil de Chris Evans yaşadı. Çünkü, Steve Rogers’ın (Kaptan Amerika) görevi henüz tamamlanmamıştı.

Joe Russo’nun yaptığı açıklamalar sonunda başka bir detay vermemesi serinin hayranlarını heyecanlandırırken, Chris Evans’ın Twitter vedasının da büyük bir trolleme olabileceği yorumlarına neden oldu.

Her ne olursa olsun, Kaptan Amerika’ya kapıların tamamen kapanmamış olduğu bilmek, filmin ve kahramanın hayranlarını rahatlatmış gibi gözüküyor. Gelişmeler için lütfen bizleri takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20671 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel sinematik evreni, avengers 4 ve
2 etiket daha kaptan amerika Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim