Anlık Bildirim

Küçük ve hızlı şarj imkanı sunan LithiumCard projesi bağış desteği arıyor

Küçük ve hızlı şarj imkanı sunan LithiumCard projesi bağış desteği arıyor


Mobil cihazlara giderek daha fazla ihtiyaç duyduğumuz son dönemde buna paralel olarak harici şarj istasyonlarına da ilgi artıyor. Tüketicinin devamlı yanında taşımak durumunda olduğu şarj istasyonları daha küçük ve daha hafif çözümlerle karşımıza çıkıyor.

Indiegogo üzerinde bağış desteği arayan LithiumCard, bir kredi kartı büyüklüğündeki ölçüleri ile dikkat çekiyor. Kredi kartından biraz kalın olması sayesinde de cüzdanda taşınabiliyor. 1200mAh gücünde bir batarya taşıyan LithiumCard'ın en önemli özelliği ise hızlı şarj edebilmesi.

HyperFET adlı bir şarj teknolojisi kullanan LithiumCard, cihazın en optimal şarj profilini hesaplıyor ve duruma göre 2 ampere kadar enerji sağlayabiliyor. Ürün bir dakikada bataryayı yüzde 1 artıracak kadar enerji aktarımı yapabiliyor. Örneğin kullanıcı sadece 15 dakika cihazını şarj ederse bataryası yüzde 15 seviyesine kadar çıkabiliyor.

LithiumCard USB girişi üzerinden kendisini şarj ediyor. Ayrıca Lightning veya microUSB bağlantıları ile aynı anda iki cihazı da şarj edebiliyor. Proje çok kısa süre içerisinde gerekli bağışın yarısını topladı ve gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11741 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim