Anlık Bildirim

LG, G Pad tablet serisine 3 yeni model daha ekledi

LG, G Pad tablet serisine 3 yeni model daha ekledi

LG G2 amiral gemi modelinin ardından G Pad 8.3 ile uzun bir aradan sonra tablet pazarına geri dönen LG, pazardaki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyor. Firma seriye üç yeni model daha eklediğini duyurdu. LG'nin yeni tablet modelleri 7, 8 ve 10.1 inçlik boyutlara sahip. 

LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 ve LG G Pad 10.1 şeklinde adlandırılan yeni tabletlerin ekran boyutları hariç ne tür bir donanım sunduğu bilinmiyor. LG bu hafta içerisinde detaylı bilgileri teknoloji dünyası ile paylaşacağını açıkladı.

Yazılım tarafında ise ekrana tıklayarak farklı fonksiyonları çalıştırabilen Knock Code ve akıllı telefonlardan bildirimleri ekrana aktarabilen QPair 2.0 gibi arayüz özelliklerinin yer alacağı belirtiliyor. 

LG G Pad 7.0 tek ile kullanıma uygun bir cihazken, LG G Pad 8.0 multimedya odaklı, LG G Pad 10.1 ise uzun eğlence süreleri sunabilen bir cihaz olacak. Yeni duyurulan tabletlerle birlikte G Pad serisinde 4 farklı ekran boyutu yer almış oldu. LG'nin önümüzdeki dönemde de G Pad serisini genişletmeye devam edeceği belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
636 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim