Anlık Bildirim

LG G3 Beat Çin'de lanse edildi


LG G3 Beat Çin'de lanse edildi

LG G3 amiral gemi modelinin lansmanı sonrasında geçen yıl ki gibi bir mini versiyonun ne zaman lanse edileceği merakla beklenirken, Çin'de çok farklı bir versiyon daha ortaya çıktı.

LG'nin G3 için birkaç farklı versiyon piyasaya süreceği izlenimini uyandıran model LG G3 Beat adını taşıyor. Ancak donanım olarak orijinal versiyondan oldukça farklı görünüyor.

LG G3 Beat modelinde 5 inçlik 720p bir IPS ekran bizi karşılıyor. Cihaza gücünü ise 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir Snapdragon yongaseti veriyor. Bunun yanında 2GB RAM, 16GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2540mAh gücünde batarya, Android 4.4.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler mevcut. Modelin kasa tasarımı ve arka kontrol tuşları LG G3 ile birebir benzeşiyor. 

Donanım itibariyle orta seviyeye hitap eder gibi görünen LG G3 Beat, RAM ve bataryası ile sınıfındaki rakiplerinden öne çıkacak gibi görünüyor. Modelin fiyatı yaklaşık olarak 400$ ve ilk etapta Çin'de pazara sunulacağı tahmin ediliyor.  
 
LG G3 Beat Çin'de lanse edildi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1876 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim