Anlık Bildirim

LG G3'ün çember ekranlı kılıfı lanse edildi

LG G3'ün çember ekranlı kılıfı lanse edildi

Henüz LG G3 resmi olarak lanse edilmiş değil ancak özellik tablosu çoktan internete sızdırıldı ve aksesuarları da görücüye çıkmaya başladı.

Geçen yıl LG G2 ile QucikWindow adlı küçük bir kontrol ekranına sahip kılıf aksesuarına şahit olmuştuk. Bu yıl ise G3 ile birlikte firma QuickCircle adlı bir kılıf aksesuarını piyasaya sürecek. 

Adından da anlaşılacağı üzere kılıfın üzerinde bu kez daire şeklinde bir ekran bizi bekliyor olacak. Bu ekrandan bildirimlere ulaşmak, zamanı kontrol etmek, arama yapmak, mesaj göndermek, müziği kontrol etmek, fotoğraf çekmek mümkün olacak. 

Bildirim geldiği zaman veya kapak açılıp kapandığı zaman ekranın çerçevesi parlamaya başlıyor. Bu aynı zamanda bir 3D efekt oluşmasına da neden oluyor.

Kılıfın diğer bir önemli özelliği ise Qi kablosuz şarj standardına destek vermesi. Bu sayede herhangi bir Qi uyumlu adaptör ile G3 cihazını şarj edebilmeniz mümkün hale geliyor. 

LG kılıf için ekstra özellikler geliştirilebileceğine inanıyor ve bunun için bir yazılım geliştirme aracını da ilerleyen aylarda kullanıma sunacak. LG QuickCircle beş farklı renk seçeneği ile birlikte geliyor. Diğer detaylar ise haftaya yapılacak lansmanda belli olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2414 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, lg ve lg g3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim