Anlık Bildirim

LG G6'nın basın davetiyesi büyük ekran ve ince bir çerçeveye işaret ediyor

LG’nin yaklaşık iki hafta sonra tanıtılacak G6 modeli için gönderilen basın davetiyelerine bakılırsa, yeni amiral gemisi büyük bir ekran ve oldukça ince bir çerçeve ile geliyor.
Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından olan LG’nin üst segment ailesi giderek genişlemeye devam ediyor. Bir süredir hakkında sızıntı niteliğinde haberlerin yayınlandığı ve kısmen tasarım hatlarının da ortaya çıktığı G6 modeli de artık resmiyet kazanmak üzere.

Barselona’da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak cihaz için basın davetiyeleri de gelmeye başladı. Görsellerde "büyük ekran" ve "sığıyor" ifadelerini kullanan Güney Koreli üreticinin ince çerçeveli bir cihaz tasarladığı belirtiliyor. Şirkete yakın kimi kaynaklar ise davetiyenin özellikle sağ tarafındaki görselin çerçevesiz telefonun habercisi olabileceği görüşünde.

2840x1880 piksel çözünürlüğünde 5,7 inç ekran ile geleceği ifade edilen LG G6, 18:9 görüntü oranı sunacak. Sızdırılan bilgilere göre gücünü Snapdragon 821 işlemciden alacak amiral gemisinde 6 GB RAM, 12 MP ön kamera ve F/1.8 diyaframa sahip çift kamera bulunacağı biliniyor. 3000 TL bandından ülkemize giriş yapması beklenen LG G6, 26 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 14:00'da tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4821 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g6, lg g6 fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim