Anlık Bildirim

LG Optimus 3D artık Full HD çözünürlükte saniyede 30 kare video kaydedebiliyor

LG Mobile'ın teknoloji meraklılarına gerçek anlamda 3D deneyimi vaad ettiği akıllı telefonu Optimus 3D'nin artık 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde saniyede 30 kare video kaydedebildiği bilgisi GSM Arena'dan geldi. Hatırlatmak gerekirse lansman sonrası incelenmeleri için dağıtılan test üniteleri aynı çözünürlükte saniyede 24 kare video kaydedebilmekteydi. Bu durum da satışta yaşanan gecikmelerin nedenini açıklıyor olabilir: Satış öncesi yapılan son müdahaleler...
1 GHz saat saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4430 platformundan ve 512 MB DDR2 RAM'den güç alan akıllı telefon, Android 2.2 işletim sistemini kullanıyor (Optimus 3D için yakında Android 2.3 güncellemesinin kullanıma sunulacağı belirtilmekte). Akıllı telefonda 4.3-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif 3D destekli ekran yer almakta. Ekranda üç boyutlu içeriği herhangi bir gözlüğe gereksinim duymaksızın izleyebiliyorsunuz. 
Telefonun arka kısmına baktığımızda ise 5 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera göze çarpıyor. Otomatik odaklama ve loş mekanlarda çekim için LED flaşın eşlik ettiği kamera stereoskopik çekimler yapabiliyor. Ayrıca kameranın 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde saniyede 30 kare 3D video kaydı gerçekleştirebildiği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18602 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim