Anlık Bildirim

LG ilk OLED stop lambasını piyasaya sürdüğünü açıkladı

LG Electronics, büyük bir Avrupalı otomotiv üreticisinin (Mercedes) zaten araçlarında kullanmaya başladığını söylediği, şirketin ilk OLED stop lambalarını piyasaya sürdüğünü açıkladı.
LG Electronics Almanya, büyük bir Avrupalı otomobil üreticisi tarafından hali hazırda kullanılmaya başlanan ilk OLED stop lambası ürününü piyasaya sürdüğünü açıkladığı kısa bir bildiri yayınladı.
Yukarıdaki resimden ve aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi, geçen ay tanıtılan 2018 Mercedes-Benz S-Serisi Coupe ve Cabrio modellerinde LG tarafından üretilen OLED arka stop lambalar kullanılmış durumda. Modül hakkında çok fazla bilgi yok, sadece her birinde 33 bağımsız kontrol edilebilir kırmızı OLED panel bulunduğunu biliyoruz.
LG'nin OLED arka lambası, geleneksel aydınlatma modüllerinden daha kompakt bir yapıya sahip. Ayrıca daha az ısı üretmesi dayanıklılığı ve kullanım ömrünü arttırıyor. LG, yeni OLED stop lambalara ek olarak, AV navigasyon sistemleri, bilgi-eğlence sistemi, ADAS kameralar, LCD gösterge panelleri ve elektrikli kompresörler gibi ürünler de sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16421 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknoloji, lg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim