Anlık Bildirim

LG'den gençlere yönelik K serisi akıllı telefonlar

Geçen yılın ikinci yarısında pazarda düşüşe geçen LG, orta seviyeye daha fazla ağırlık vererek satışlarını artırmak istiyor. Firmanın yeni alt seviye K serisi, CES 2016 fuarında tanıtıldı.

Bu yıl geleneği bozarak kavisli G Flex serisi akıllı telefon lansmanından vazgeçen LG, onun yerine tasarımıyla gençlere hitap edecek K adındaki alt seviye akıllı telefon serisini duyurmakla yetindi. Yeni K serisi parlak tasarımı ve bol versiyon çeşidi içermesiyle dikkat çekiyor. 

Yeni LG K akıllı telefon serisinde iki adet model yer alıyor: LG K7 ve LG K10. Modellerin ön kısmı parlak çakıl taşı tasarımını temel alırken, 2.5D Arc Glass kavisli cama sahip. Arka kısımdaki desenli kaplama ise ele daha iyi oturmasını ve kaymamasını sağlıyor. 

LG K10 modelinde 5.3 inçlik HD bir ekran yer alıyor. 2300mAh kapasiteli batarya, Android 5.1 işletim sistemi ve 8GB/16GB kapasite seçenekleri ortak olarak sunuluyor. LTE veya 3G desteği sunmasına göre modelin özellikleri çeşitleniyor. LTE versiyonunda 4 veya 8 çekirdekli işlemciler, 13MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8MP veya 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. 3G versiyonunda ise 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP veya 5MP çözünürlüğünde ön kamera bulunuyor. Yine RAM seçenekleri 1GB/1.5GB/2GB RAM şeklinde sıralanıyor. 

LG K7 modelinde ise 5 inçlik 480x854 piksel çözünürlükte ekran, 2125mAh kapasiteli batarya, Android 5.1 işletim sistemi, 4 çekirdekli işlemci, 5MP çözünürlüğünde ön kamera ortak olarak sunuluyor. Modelde 3G/LTE, 8GB/16GB depolama kapasitesi, 1GB/1.5GB RAM seçenekleri mevcut. 

LG yeni serinin sınıfındaki en gelişmiş kamerayı sunduğunu belirtiyor. El hareketi ile özçekim yapabilme, ardı sıra 4 kare çekimi, ekranın özçekim için flash olarak kullanılabilmesi gibi yazılım özellikleri ile kamere desteklenmiş. Modellerin satışına önümüzdeki haftalarda başlanacak.  
LG'den gençlere yönelik K serisi akıllı telefonlar
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7353 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg k series, lg k7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim