Anlık Bildirim
LG, geçtiğimiz Ocak ayında, Apple'ın MacBook tasarım çizgisinde bolca esinlenmiş 15 inçlik ince ve hafif bir Windows 10 dizüstü bilgisayar tanıtmıştı. Şirket şimdi ise Gram serisine katılan yeni laptop modellerinin fiyatlandırma politikasını duyurdu. Yeni dizüstü serisinin Intel Core i5 işlemciye sahip başlangıç modeli 1.100 dolar, Core i7'li modeli ise 1.500 dolar fiyat etiketiyle tüketicilere sunulmuş durumda.
Her iki model de 15.24 mm kalınlığında ve yaklaşık 1 kilogram ağırlığa sahip. 15 inç ekranla gelen Gram dizüstü serisi yedi saate kadar pil ömrü sunuyor. Ayrıca HDMI, USB 3.0, microUSB ve microSD yuvasının yanı sıra USB Type-C portu, 8GB RAM ve 256GB ya da 512GB kapasiteli SSD sürücü ile geliyor.
LG Gram, Apple'ın tek 15 inçlik dizüstü bilgisayarı olan MacBook Pro ile karşılaştırıldığında ucuz, ince ve daha hafif olarak göze çarpıyor. Ancak aynı zamanda yarı yarıya RAM kapasitesi, daha az pil ömrü, daha düşük çözünürlüklü ekran ve özel bir GPU seçeneği sunmaması gibi eksileri de var. Daha önce piyasaya sürülen 14 inçlik Gram modeli ağırlık konusunda bazı tavizlerin verilmesi sonucunda genel olarak dayanıksız bulunmuştu. Serinin 15 inçlik versiyonunda bu sıkıntıların giderilip giderilmediğini ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9320 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, macbook ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim