Anlık Bildirim

LeTV Max 2 için 6GB RAM söylentileri

Bu yıl 2K ekranlı ve USB Type-C girişli amiral gemi modelleri ile akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapan Çinli üretici LeTV, gelecek yıl için de pazarda yine ses getirecek akıllı telefon modellerine imza atmaya hazırlanıyor.

Çin'den gelen iddialara göre LeTV Max 2 adındaki yeni amiral gemi modelinde firma 6GB LPDDR4 RAM kullanmayı planlıyor. Böylece LeTV Max 2 modeli, akıllı telefon pazarının en fazla RAM sahibi cihazı olacak. 

RAM boyutu düşünüldüğünde tedarikçi olarak ise akla ilk Samsung geliyor. Firma 12Gb LPDDR4 RAM yongalarının hacimli üretimine başladığını duyurmuştu. 1.5GB değerine tekabül eden bu yongalardan 4 adet istifleyerek 6GB RAM boyutuna erişmek mümkün. Samsung'un Galaxy Note 6 veya Galaxy S8 modellerinde 6GB RAM değerine yer vereceği tahmin ediliyor.

Akıllı telefon dünyasında sürekli yükselen RAM değerlerine rastlıyoruz. Özellikle Android işletim sisteminin geçmiş yıllarda fazla kaynak tüketimi yaptığı sık sık gündeme geliyordu. Bununla birlikte Android ekosisteminde Google sürekli sistemi daha az yoran optimizasyonlardan dem vursa da biraz pazarlama taktiği olsa gerek üreticiler RAM konusunda çıtayı yükseltmeyi tercih ediyor.  

LeTV Max 2 modelinde Snapdragon 820 yongasetinin kullanılacağı iddia ediliyor. Daha önce de LeTV bir amiral gemi modelinin Snapdragon 820 yongaseti ile geleceğine işaret etmişti. Bu iki unsuru biraraya getirdiğimizde pazarın belki de en güçlü akıllı telefonu ile karşı karşıya olacağız. 

Modelle ilgili diğer bir iddia ise 23MP çözünürlüğünde Sony IMX300 sensörünün kullanılacağı yönünde. F/2.0 aralığa sahip olan sensörün 0.1 saniyede odaklanabildiği belirtiliyor. Metal kasaya sahip olacak modelin ekran çerçevesinin 1.6mm'nin altına ineceği yine gelen bilgiler arasında. LeTV Max 2 modelinin gelecek yılın ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4848 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
letv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim