Anlık Bildirim

Leagoo S9 modeli 65MP çözünürlüğünde fotoğraf oluşturabiliyor

Bugün optik yakınlaştırma yapan kameralara sahip akıllı telefonlar çok sayıda değil. Bununla birlikte yazılımsal olarak başarılı yakınlaştırma yapan modeller de var.

Son dönemde yazılım tarafında bazı optimizasyonlar yaparak akıllı telefonların mevcut kamera çözünürlüklerinden daha yüksek kalitede fotoğraflar çekilebildiğini görüyoruz. Leagoo S9 buna son örnek.

Leagoo S9 özellikleri ve fiyatı

MWC 2018 fuarının Tottenham faktörü nedeniyle en çok ilgi gören modellerin birisi olan çentikli tasarıma sahip Leagoo S9 modeli, arka kamerada yer alan özel yazılımı ile çok daha detaylı fotoğraflar çekebiliyor.

Lansmanda tanıtılan Leagoo S9 modeli biraz daha orta seviyeye yönelik. 5.85 inçlik 1512x720 piksel çözünürlükte ekran barındıran modele MediaTek MT6750 yonga seti eşlik ediyor. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen model 3300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Modelin arka kısmında Sony imzalı 13MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde yardımcı kamera yer alıyordu. 65MP Ultra-HD adındaki fotoğrafları bu ana kamera oluşturuyor.

Kameranın çektiği birden fazla fotoğraf birleşiyor ve ortaya 65MP çözünürlüğünde bir resim çıkıyor. Firma 23 kere büyütseniz bile orijinal fotoğraftaki kalitenin bozulmayacağını ifade ediyor. Görsellerde Tottenham takımının tribünden çekilmiş fotoğrafında Harry Kane’in çok net olduğuna vurgu yapılmış.

150$ gibi oldukça uygun bir fiyata sahip olan Leagoo S9 modeli sınıfında en iyi kamera yeteneğine sahip akıllı telefon olma ünvanını da elde edebilir. Ön siparişlerde ikinci telefonun 2$ seviyesinden verileceği bir çekiliş de yapılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim