Anlık Bildirim

Lenovo, 8 ve 10 inçlik Yoga Tablet modellerine resmiyet kazandırdı

Lenovo, 8 ve 10 inçlik Yoga Tablet modellerine resmiyet kazandırdı

Lenovo'nun dün gerçekleşen etkinliğinde uzun süredir Avrupalı perakendecilerde boy gösteren ancak henüz resmiyet kazanmayan iki tablet modeli nihayet resmen lanse edildi. Lenovo Yoga Tablet adını alan model 8 ve 10 inçlik iki versiyona sahip. 

Lenovo Tablet modelleri donanım açısından orta seviye pazara yönelik tasarlanmış. Modellere  1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Cortex-A7 tabanlı MediaTek MT8125 işlemci güç sağlarken grafik tarafı ise PowerVR SGX544'e emanet edilmiş. Ekran çözünürlükleri ise 1280x800 piksel.

Her iki modelde de 1GB RAM, Android 4.2 işletim sistemi, 16GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS şeklinde özellikler ortak olarak sunuluyor.

Tabletlerin farkı ise 8 inçlik modelde 6000mAh gücünde, 10 inçlik modelde ise 9000mAh gücünde batarya yer alması. Batarya bilgileri etkinlikte açıklanmasa da perakende sitelerinde yer veriliyor. Lenovo cihazların 18 saate kadar kullanım ömrü olduğunu söylüyor.

Modellerin tasarımı ise asıl ilginç olan kısım. 10 inçlik Yoga Tablet modelinde arka kısımda sabit bir kaide desteği yer alıyor ve ek bir aksesuara gerek olmadan cihaz dik olarak kullanılabiliyor. 8 inçlik Yonga Tablet modelinde ise ise açılır kapanır küçük bir kaide desteği yer alıyor. Modellerin fiyatı ise sırasıyla 215 Avro ve 280 Avro olarak belirlenmiş. Satışa bugün itibariyle başlanacak. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1312 kez okundu.
5 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, lenovo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim