Anlık Bildirim

Lenovo Yoga Tablet serisi Windows'a dönüyor

Lenovo Yoga Tablet serisi Windows'a dönüyor

Lenovo'nun Windows 8 ile birlikte teknoloji dünyasına sunduğu dönebilir ekranlı üst seviye Yoga dizüstü serisi daha sonra Android işletim sistemi Yoga Tablet olarak orta seviyeye uzanmıştı. Lenovo'nun Yoga serisinin yanında Yoga Tablet serisine de Windows tabanlı yeni bir üye ekleyeceği gündeme geldi. 

Yoga Tablet serisi özellikle batarya için ayrılmış kenar taraftaki silindirik parça ile dikkat çekiyor. Bu parça sayesinde daha güçlü bataryaya sahip olan serinin 18 saatlik kullanım süreleri mevcut. Ayrıca ek standı ile de kullanım rahatlığı hedefleniyor. 

Android işletim sistemi üzerinde çalışan Yoga Tablet serisi 200$-350$ aralığındaki fiyat seviyesi ile beğeni toplamıştı. Gelen bilgiler Lenovo'nun bu seriyi Windows tabanlı bir model ile devam ettireceği yönünde.

Lenovo'nun bu modeli Yoga 3 olarak isimlendireceği konuşuluyordu. Ancak kaynaklar Yoga Tablet olarak devam edileceğini belirtiyor. Windows tabanlı Yoga Tablet Intel'in Broadwell tabanlı Core M yongasetinden gücünü alacak. Fansız bir tasarıma sahip olacak model yongaseti sayesinde performans olarak da serinin en iyisi olacak. Serinin tasarımı ise yeni modelde de korunacak. Lenovo'nun kısa süre içerisinde model ile ilgili resmi bilgiler paylaşması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim