Anlık Bildirim

Lenovo Yoga serisinin çoklu kullanım konsepti şimdi iş istasyonlarında

Lenovo Yoga ailesinin ana akım dizüstü segmentindeki beğenilen katlanabilir ekran felsefesi, artık taşınabilir iş istasyonu segmentine de taşınıyor. Lenovo ThinkPad P40 Yoga buna ilk örnek.

Yoga serisiyle birlikte dizüstü segmentine katlanabilir ekranlı ürünler sunmaya başlayan Lenovo, birden fazla kullanım şekli konsepti ile büyük beğeni toplamıştı. Firmanın multimode - çoklu mod olarak adlandırdığı bu konsept sektörde ilk defa iş istasyonlarına da geliyor.

Lenovo ThinkPad P40 Yoga sektörün ilk multimode taşınabilir iş istasyonu olma özelliğine sahip. 14 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğündeki IPS ekran dönerek 4 farklı şekilde kullanım imkanı sağlıyor. Bunlar; ekranın tam katlandığı tablet modu, dizüstü modu, ekranın arkaya yaslandığı stand modu ve ters V şekli oluşturduğu çadır modu şeklinde sıralanıyor. Ayrıca Wacom Active ES teknolojisine sahip olan ekran 2048 baskı hassasiyet seviyesine sahip ve Super Capaciter Pen ekran kalemi ile profesyonellere ilginç projeleri konusunda yardımcı olacak. 

Skylake tabanlı Intel Core i7 işlemcilerden gücünü alan P40 Yoga, tek slot üzerinden 16GB'a kadar DDR3L RAM seçenekleri ve 2GB bellekli Nvidia Quadro M500M ekran kartı barındırıyor. 19.9mm kalınlığında ve 1.8Kg ağırlığındaki cihazın kasasında karbon fiber ve magnezyum alaşımlar kullanılmış.

İnce gövdesine rağmen askeri standartlarda darbelere dayanıklılık sunabilen cihazda 512GB'a kadar SSD, çift WiFi AC ve Bluetooth 4.1 kartı, USB 3.0 girişi, 4G LTE desteği, kart okuyucu, Windows 10 ve Windows 7 Pro seçenekleri gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca cihaz yazılımların akıcı bir şekilde çalıştığını gösteren Bağımsız Yazılım Geliştiricileri - ISV sertifikasına da sahip. Cihazın fiyatı Full HD ekranlı seçeneğinden itibaren 1399$ seviyesinden başlıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim