Anlık Bildirim

Lexar'dan USB Type-C ve Lightning girişlerine sahip yeni USB bellekler

Geçmiş yıllarda sadece bilgisayarlar için standart USB girişleri sunan flash bellekler artan ihtiyaçlar doğrultusunda önce microUSB standardını daha sonra da Lightning ve USB Type-C standardını benimsedi. Ürünler de çeşitlenmeye başladı. 

Micron iştiraki olarak faaliyet gösteren Lexar, USB 3.0 uyumlu iki farklı flash bellek duyurdu. Lexar JumpDrive M20c modeli USB Type-C bağlantısına, Lexar JumpDrive M20i modeli ise Lightning bağlantısına sahip. Her iki modelde de ikinci bir tam boy USB giriş bulunuyor. 

Lexar JumpDrive M20c modeli 60MB/s yazma hızlarına, 150MB/s okuma hızlarına erişebiliyor. Lexar JumpDrive M20i ise 20MB/s yazma hızlarına, 95MB/s okuma hızlarına erişiyor. Bellek iOS için özel bir uygulama üzerinden kullanılabiliyor. 

3 yıl sınırlı garanti ile gelen yeni ürünlerden JumpDrive M20c'nin fiyatı 16GB kapasite için 17 Pound, 32GB kapasite için 22 Pound, 64GB kapasite için 34 Pound olarak belirlenirken, JumpDrive M20i'nin fiyatı ise  16GB kapasite için 40 Pound, 32GB kapasite için 55 Pound, 64GB kapasite için 78 Pound şeklinde sıralanıyor. (1 Pound = 4.5TL) 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim