Anlık Bildirim

Lian Li soğutma sistemleri alanına el atıyor

İlginç kasa tasarımları ile gündem olmayı başaran Lian Li, tecrübesini şimdi de soğutma sistemleri alanına aktarıyor. Bakalım firma bu alanda da gündemde kalmayı başaracak mı?
Yıllardır kaliteli ve ilginç tasarıma sahip bilgisayar kasası ürünleri ile tanıdığımız Lian Li, daralma yaşayan bilgisayar pazarda gelir modellerini çeşitlendirme adına soğutma sistemleri segmentine giriş yapıyor. Firmanın ilk ürünü işlemciler için bir su bloğu oldu.

Tüm bir soğutma sistemi tasarlamak yerine sistemin sadece bir parçasına odaklanmak istediği anlaşılan Lian Li, kasa segmentindeki tecrübesini bu alana da aktarıyor ve malzeme kalitesi açısından üst seviye bir su bloğu ortaya koyuyor. 

CB-01 adındaki su bloğu G1/4 inç ölçüsünü kullanırken, içteki sıvı akışını dengeleyebiliyor ve böylece su ilk olarak en sıcak işlemci çekirdeğine ulaştırılıyor. Üst kısımdaki akrilik malzeme sayesinde sıvının akışını izleyebiliyorsunuz. 

Su bloğunun tabanı bakır alaşımdan imal edilmişken nikel ile kaplanmış ve ayrıca kalay-kobalt karşımı bir katman da eklenmiş. Bu tasarımın soğutma verimliliğini artıracağı tahmin ediliyor. Tüm modern Intel soketlerine uyumlu olan blok AMD tarafında AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2 anakartlarına uyum sağlıyor. Blokta Intel rafı entegre olarak geliyor ve kullanıcı isterse bunu çıkarabiliyor. Lian-Li su bloğunun yakın zamanda piyasaya çıkacağı açıklandı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim