Anlık Bildirim

Life of George, LEGO ve iOS kamerasını biraraya getiriyor


Mobil cihazlar için artık daha çok ön plana çıkmaya başlayan oyun portföyünde konfigürasyonu sonuna kadar zorlayan aksiyon yapımlarının yanında cihaz kamerası ile bütünleşerek oyunu gerçek hayata aktarmayı başaran dikkat çekici yapımlar da karşımıza çıkıyor.

Dünyaca ünlü LEGO firmasının Life of George adlı seti için geliştirilen iOS uygulaması, cihazınızın kamerasını kullanarak set üzerinde farklı eğlenceler yaşamanızı sağlıyor.

Uygulamanın size gösterdiği farlı şekilleri setinizin üzerinde belirlenen zaman diliminde tamamlayarak kameraya tanıtmanız gerekiyor. Bu şekilde puan alıyor ve seviye atlıyorsunuz. Dilerseniz iki kişi olarak karşılıklı yarışıyor ve eğlenebiliyorsunuz. Görevleri ne kadar kısa zamanda tamamlarsanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz.

Oyun 30 farklı mücadele ve 45 farklı model içeren yeni güncellemesini geçtiğimiz aylarda aldı. LEGO firmasının Life of George seti ise Amazon üzerinde 26.99$'dan satışa devam ediyor. Ancak App Store üzerinde oyun henüz yeterince popüler değil.

Akıllı cihazın kamerası ile oyunlarla etkileşime girmenin ilk örneklerini Symbian modelleri kullananlar yıllar öncesinden hatırlayacaktır. Ancak gerekli yatırımlarla en az aksiyon oyunları kadar heyecanlı ve çekici bu tarz oyunları görmemiz de mümkün olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim