Anlık Bildirim

Logitech’den yeni trackball teknolojisi

Klasik fare tasarımı yerine topu parmağınızla hareket ettirdiğiniz tackball teknolojisi arıyorsanız Logitech yeni biri ürünler karşınızda. Logitech MX Ergo konfor odaklı geliştirildi.

Bugün bilgisayarlarımızda kullandığımız fareler artık tamamen optik odaklı hale geldi ve mekanik tasarımlar rafa kalktı. Buna rağmen halen fare toplarına ilgi duyan büyük bir kitle mevcut. Logitech bu kitleye yönelik yeni bir trackball ürünü duyurdu.

Yenilik odaklı

Logitech MX Ergo uzun bir aradan sonra firmanın daha yeni bir teknoloji ile donattığı ilk trackball ürünü. MX Master fare ürününe oldukça benzeyen MX Ergo, farklı olarak sol kısmında büyük bir trackball barındırıyor. Ayrıca kablosuz olmasıyla da rahat bir kullanım sunuyor.

Trackball teknolojisi standart farelere göre bilek yorgunluğunu yüzde 20 azaltıyor zira kullanıcılar bileğini oynatmak yerine parmağıyla topu yönetiyor. Ayrıca topun açısı 20 dereceye kadar değiştirilebiliyor. Böylece bileğin duruşu ve eğimi en iyi hale getirilebiliyor.

Birden fazla cihaza bağlanabilen trackball, tek bir tuşa basarak işaretçinin hızını anlık olarak değiştirebiliyor. Hassasiyet modu açıldığında ise LED aydınlatma devreye girerek en ideal kontrolü sağlamaya çalışıyor.

Trackball tek şarjda 4 aya kadar kullanım ömrü sunuyor. Fare ile birlikte gelen Easy-Switch ve Logitech Flow yazılımları ise bilgisayarlar arasında hızlı geçiş, profiller arasında hızlı geçiş, içerikleri kopyalayıp cihazlar arasında aktarma gibi avantajlar sunuyor. Logitech MX Ergo modeli 110 Avro fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim