Anlık Bildirim

LostWinds, Appstore'da kısa süreliğine ücretsiz olarak yayında


 Frontier Developments tarafından geliştirilen LostWinds, Appstore'da indirime giderek ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Masalsı bir dünyada geçen LostWinds'te Toku ve Enril'in sıra dışı maceralarına ortak olarak Mitralis ve halkını kötü kalpli Balasar'ın lanetinden korumaya çalışıyoruz. LostWinds, kaliteli grafiklerine ek olarak sunduğu hareketli arka planları, eğlenceli animasyonları ve başarılı müzikleri ile mobil platformda oyunculara etkileyici bir oyun deneyimi yaşatıyor. Özenle betimlenmiş karakterlere ve mekanlara sahip olan oyun, canlılık hissiyatını oyunculara başarılı bir şekilde yansıtıyor. Rüzgarı kontrol ederek kahramanımızı yardım ettiğimiz oyunda kimi zaman bulmacaları çözüyor, kimi zamanda düşmanlarımızı etkisiz hale getiriyoruz. Özelleştirilebilir kontrollere sahip olan LostWinds, dokunmatik ekranlarda basit bir oynanabilirlik sunuyor. 

'LostWinds' sunduğu kaliteli grafikleri, hareketli arka planları, başarılı müzikleri ve çeşitli çevre betimlemeleriyle oyunculara masalsı bir dünyanın kapılarını açıyor. Sizde bu masalsı dünyada Toku ve Enril'in maceralarına ortak olmak istiyorsanız LostWinds'e ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim