Anlık Bildirim

MSI inceliği ile iddialı GS40 Phantom oyuncu dizüstü serisini duyurdu

Oyunculara yönelik masaüstü ve dizüstü bilgisayar donanımlarına olan ilgi giderek artarken, firmalar da birbiri ardına duyurduğu ürünlerle bu ilgiye karşılık vermeye çalışıyor. Bunlardan birisi olan MSI, inceliği ile iddialı yeni dizüstü serisini duyurdu.

MSI GS40 Phantom adındaki yeni seri 19.5mm - 21.8mm arasında değişen kalınlık değeri ile dikkat çekerken, fırçalanmış alüminyum kasa sayesinde ağırlığı da 1.6kg olarak gerçekleşiyor. MSI yeni ürünü için gökyüzünün sınırları sloganını kullanıyor. 

Skylake tabanlı Intel Core i7-6700HQ işlemcisinden güç alan modelde 3GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce GTX 970M ekran kartı bulunuyor. 32GB'a kadar DDR4-2133 MHz RAM ile desteklenen model 14 inçlik Full HD IPS panele sahip.

Depolama kapasitesi olarak 1 adet 2.5 inçlik HDD ve M.2 PCI-E SSD yuvasında çeşitli seçenekler mevcut. Yeni trend USB Type-C bağlantısını unutmayan MSI, USB 3.1 desteği ile çift 4K ekran çıkışı ve 5V/3A hızlı şarj imkanı sağlayabiliyor. Bunun yanında HDMI 1.4 ve mini DisplayPort v2.0 bağlantıları da bulunuyor.

Killer DoubleShot Pro ile oyunculara akıcı bir veri bağlantısı sunmayı amaçlayan MSI GS40 Phantom, ESS SABRE HiFi DAC barındıran bir kulaklık amplifikatörü de sunuyor. Bluetooth 4.1 ve WiFi ile kablosuz bağlantıların sağlandığı cihaz özel bir soğutucu sistem ile geliyor. 

Cihaz işlemci ve grafik birimini aktif olarak soğutmak için 5 ısı borusu ve iki fan kullanıyor. MSI Cooler Boost 3 adını alan bu sistem iş yoğunluğuna göre soğutma derecesini artıran üç farklı moda sahip. Modelin fiyatı henüz açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3284 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim