Anlık Bildirim

MWC 2015 : Acer'dan en giriş seviyesi Windows Phone cihazı

MWC 2015 : Acer'dan en giriş seviyesi Windows Phone cihazı

MWC 2015 fuarını akıllı telefon ve giyilebilir cihazlar ile değerlendirmek isteyen Acer, Liquid Leap+ akıllı bilekliği ile birlikte donanım konusunda çıtayı daha da aşağı çekecek yeni bir Windows Phone akıllı telefonu duyurdu.
Acer Liquid M220 akıllı telefonu Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip ve Windows 10 mobil için de hazır durumda. Cihazın Windows 10 mobil üzerinde çalışan ilk model olacağı iddia ediliyordu ancak bu boş çıktı.
4 inçlik ekranında 480x800 piksel çözünürlük sunan model 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor ve 512MB RAM ile sistemi destekliyor. Bilindiği gibi Windows Phone uygulamalarının tamamının akıcı bir şekilde çalışabilmesi için 1GB RAM şart. Ancak Liquid M220 bu bakımdan biraz hayal kırıklığı yaratacak gibi görünüyor.
4GB artırılabilir kapasite ve 1300mAh gücünde bir batarya ile gelen model anlaşıldığı kadarıyla, benzer donanımlara sahip bölgesel üreticilerin Windows Phone cihazlarıyla rekabet edecek. Modelde 5MP çözünürlüğünde arka ve 2MP çözünürlüğünde ön kamera bulunuyor.
Çift SIM destekli modelin dış tasarımında Tayland ipeğinden ilham alınmış. Modelin 79 Avro fiyat etiketi RAM konusunu sıkıntı etmeyecek tüketicileri memnun edecektir. Model Nisan ayında Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da satışa sunulacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2172 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc 2015
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim