Anlık Bildirim

MWC 2015 : Wiko incelik odaklı iki yeni telefonun tanıttı

İncelik yarışı bir süredir Çinli üreticiler arasında sürerken Fransız üretici Wiko'da MWC 2015 etkinliğinde tanıttığı telefonlarla bu yarışa katıldı. Tanıtılan Highway Star 4G (6.6mm) ve Highway Pure 4G(5.1mm) modelleri incelik ve tasarım konusunda dikkat çekmeyi başarıyor.
 
MWC 2015 : Wiko incelik odaklı iki yeni telefonun tanıttı

 Highway Star 4G
Highway Star 4G modeli donanımı yanında alüminyum kasaya sahip olmasıyla amiral gemisi model olarak nitelendirilebilir. 5 inç AMOLED ekrana sahip model HD çözünürlük sunarken Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Çipset modeli açıklanmazken 1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Cortex A-53 mimarisine sahip çipset kullanıldığı belirtiliyor.Cihazda 2,450 mAh batarya 2 GB sistem belleği ve Micro SD kart ile arttırılabilir 16 GB depolama alanı donanıma eşlik ediyor.13 MP arka ve 5 MP ön kamera bulunan cihaz ayrıca 150Mbps hızına kadar LTE teknolojisini de destekliyor. Çift sim kart takılabilen Highway Star 4G 'nin ağırlığı 123 gram olurken Android 4.4 Kitkat sürümü ile çalışıyor.

 
MWC 2015 : Wiko incelik odaklı iki yeni telefonun tanıttı
Highway Pure 4G 
Diğer bir model olan Highway Pure 4G ise Dünyanın en ince telefonlarından birisi olma özelliğine sahip. Sadece 5.1mm kalınlığındaki cihaz 93 gram gibi düşük bir ağırlığa sahip. 4.8 inç AMOLED ekranda HD çözünürlük sunabilen modelde yine 2 GB sistem belleği ve 16 GB dahili depolama alanı sunuluyor. Highway Pure 4G işlem gücünü 4 çekirdekli 1.2 GHz hızında çalışan Cortex A-53 işlemcisinden alıyor. İnceliği dolayısıyla batarya konusundan bir miktar feragat edilirken 2000 mAh kullanıcıların kullanım ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Android 4.4 Kitkat sürümüyle çalışan cihaz arkada 8MP önde ise 5 MP kamera barındırıyor. Cihazların fiyat bilgileri ve çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim