Anlık Bildirim

Mac için yeni bir medya oynatıcı: Any Video Player

Mac OSX işletim sistemine sahip bilgisayarlar için geliştirilen son medya oynatıcılardan Any Video Player, onlarca video ve ses formatını destekleyerek kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.
Tipard Studio tarafından geliştirilen Any Video Player uygulaması, şık ara yüzü ve desteklediği TS, MTS, M2TS, MXF, TRP, TP, MP4, M4V, QT, MOV, MPG, MPEG, MPEG2, MPEG4, MJPG, MJPEG, AVI, 3GP, 3G2, FLV, MOD, TOD, RM, RMVB, WMV, ASF, MKV, SWF, F4V, DAT, DV, DIF, WebM, MTS, TS, M2TS, TP, TRP, HD MPG, HD MPEG, HD MPEG2, HD MPEG4, HD MP4, HD WMV, QuickTime HD MOV video ve FLAC, WAV, WMA, MP3, MP2, AAC, AC3, AIFF, APE, CAF, MPC, QCP, OGG, M4A, M4B, AUD, MKA, AIFC, RA, RAM, AU, AIF, CUE ses formatları ile öne çıkıyor. Full HD videoları 5.1 surround ses kalitesinde oynatabilen uygulama, müzik çalar olarak da kullanılabiliyor ve genel olarak ev kullanıcılarının ihtiyaçlarını yerine getirebilecek özellikler sunuyor.
Ücretsiz olarak yayınlanan Any Video Player uygulamasına Mac App Store üzerinden ya da direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim