Anlık Bildirim

YouTube rastgele videolar açan bir tuş test etmeye başladı

YouTube uygulamasında kullanıcıların rastgele videolar oynatmasına olanak tanıyan yeni bir tuş test edilmeye başlandı. Yeni özellik izleyecek bir şeyler bulamayanların işine yarayacak.
YouTube rastgele videolar açan bir tuş test etmeye başladı Tam Boyutta Gör
Google, popüler video izleme platformu YouTube'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Aramad evi son olarak rastgele videolar açan bir tuş test etmeye başladı. Söz konusu yenilik, bazı kullanıcılar tarafından YouTube Android uygulamasında fark edildi.

Görünüşe bakılırsa "Bir şeyler oynat" tuşuna dokunduğunuzda rastgele Shorts videoları ekrana geliyor. Muhtemelen sistem kullanıcının daha önce izlediği videoları, aboneliklerini ve beğenilerini dikkate alarak ilgisini çekebilecek türde Shorts içerikleri açacak.

Az sayıda kullanıcıya sunuldu

Yeni özellik şu an için az sayıda kullanıcı tarafından deneyimlenebiliyor. YouTube ekibi henüz bu konuyla ilgili bir duyuru yapmadı. Resmi olarak onaylanmadığı için de söz konusu özellik hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz.

İnternet kullanıcılarının büyük bir bölümü gün içerisinde YouTube'da oldukça fazla zaman geçiriyor. İlgi alanına göre rastgele video içerikleri oynatacak bir tuş, izleyecek bir şeyler bulamayanları için kullanışlı olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim