Anlık Bildirim

Mac uyumlu fotoğraf uygulaması Focus 2 indirime girdi

Geçtiğimiz dönemde Macphun tarafından ele alınarak 2. sürümüyle Mac App Store üzerinde kullanıma sunulan Focus 2, kısa süre için indirime girdi.

Kişilerin çektikleri fotoğraflar üzerine bulanıklık (Blur) temelli efektler eklenmesi için hazırlanan Focus, 2. sürümüyle öncelikle Apple'ın yeni Mavericks işletim sistemine destek vermeye başlıyor. Farklı çekim tarzlarına (Portre, doğa, mimarlık, makro ve Tilt-Shift) göre diyafram ayarları optimize edilen ve hassas kontrol için kişisel netleme ayarları getirilen uygulama, tek tuş ile genel birçok fotoğraf ayarını (Kontrast, renk, parlaklık) yapabiliyor, kesme, düzeltme, en-boy oranı için seçenekler sunuyor, LiveBlur teknolojisine canlı ön izleme veriyor ve JPG, TIFF, PNG, PSD formatlarında dışa aktarım yapabiliyor. Focus 2 aynı zamanda iCloud, Aperture, iPhoto, Facebook, Twitter ve Flickr gibi servislere de aktarım ve paylaşım yapabiliyor.

Daha önce 32 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen Focus 2, an itibariyle https://itunes.apple.com/us/app/focus-2/id740472063?mt=12">buradan 4,29 TL'ye elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim