Anlık Bildirim

Mac uyumlu yeni gelişmiş not alma uygulaması: Ghostnote

Mac uyumlu yeni gelişmiş not alma uygulaması: Ghostnote
Black&White adlı geliştirici tarafından OSX 10.9 ve üzeri 64-bit işlemcili Mac bilgisayarlar için hazırlanan en yeni uygulamalardan Ghostnote, uygulamaya özel not atayabiliyor olmasıyla birçok benzerinden ayrılıyor.
Yüklendiği zaman Mac sistemlerin üst barına yerleşen, istendiği zaman buradan ayrı olarak da kullanılabilen Ghostnote, OSX platformu için oldukça etkili bir not sistemi getiriyor. Kişilerin dosyalara, uygulamalara, ya da video dosyalarına not atamasına imkan tanıyan uygulama, böylece standartlar dışarısına çıkıyor. Örneğin masaüstünde bulunan bir metin dosyası, Photoshop projesi ayrı ya da Safari sayfası için ayrı notlar eklenmesine imkan tanıyan uygulama, aynı zamanda yapılacak listeleri de hazırlayabiliyor. Basit ancak oldukça etkili bir yapı sunan Ghostnote uygulaması, Apple, Adobe, Microsoft yazılımları ve diğer birçok uygulamaya da aktif olarak destek veriyor.
10,49 TL'den satılmaya başlanan Ghostnote uygulamasına buradan ulaşabilir, hakkında hazırlanan açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim