Anlık Bildirim

Maliye Bakanı Ağbal'dan Vergi Konseyi'ne öneri: "Whatsapp grubu kuralım"

Vergi Konseyi'nin 130. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Bakan Ağbal, ayda bir yapılan toplantılar yerine üyeler arasında kendisinin de dahil olduğu bir Whatsapp Grubu kurulmasını önerdi.

Maliye Bakanı Ağbal'dan Vergi Konseyi'ne öneri: 'Whatsapp grubu kuralım' Tam Boyutta Gör
 

Dünya genelinde 1 milyarı aşan kullanıcı sayısına sahip dev mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ın grup sohbeti günümüzde eğlenceden iş dünyasına kadar pek çok amaç için kullanılıyor. İletişime bambaşka bir boyut kazandıran bu özellik neredeyse herkes tarafından kullanılırken, bir grup sohbeti önerisi de Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan geldi.

"Whatsapp grubu kuralım" 

Vergi Konseyi’nin 130. Olağan Genel Kurulu’nda konsey üyeleriyle bir araya gelen Bakan Ağbal, Vergi Konseyi üyelerinden oluşan bir Whatsapp grubu kurulması için öneride bulundu. İlla ayda bir yapılan toplantıları beklemenin gereği olmadığını belirten Ağbal, “Bence artık bir Whatsapp grubumuzun olması lazım. Whatsapp grubu dinamik bir şekilde kullanılsın, gece yarısı ‘bana şöyle bir şey söylendi’ diye gruba atsın. Grup onu dinamik olarak tartışsın.” şeklinde bir öneride bulundu.

"Beni de dahil edin" 

Naci Ağbal ayrıca Maliye Bakanı olarak kendisinin de gruba dahil edilmesini istedi. “Grupta katılımcı olarak ben de takip edeyim. Gerekiyorsa onu da komisyonda önerge olarak verelim, o konuyu çözelim. Sorunları dinamik, anında tespit etmek, anında çözmek üzerine kurulu bir anlayış olacak.” yorumunda bulundu.

Bakan Ağbal’ın bu önerisi kabul edilirse bundan sonraki vergi politikalarıyla ilgili konular Whatsapp üzerinden konuşulacak gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6184 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
maliye bakanı, naci ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim