Anlık Bildirim

Marshall yeni kulak içi, bluetooth kulaklığı Minor II'yi piyasaya sürdü

Dünyaca ünlü elektronik müzik ekipmanı üreticisi Marshall, yeni kulak içi bluetooth kulaklığı Minor II'yi piyasaya sürdü. Cihazın özellikleri ve fiyatı haberimizde.
Marshall Amplification, müzik amfileri, ses sistemleri, kulaklıklar ve daha pek çok farklı müzik materyali üreten İngiltere merkezli bir şirket. Geçtiğimiz yıllarda Minor isimli kablolu, kulak içi kulaklık modelini piyasaya süren Marshall, şimdi ise cihazın devamı niteliğindeki Minor II Bluetooth ile döndü. Tasarımsal olarak serinin önceki modeli Minor ile çok büyük oranda benzer olan cihaz, teknik açıdan çok daha güçlü ve çok daha iddialı.
Kulaklıklarınız kulağınızda iken hareket kabiliyetinizin kısıtlanmasına engel olacak bir tasarıma sahip olan cihaz, bağlantı kablosunun sağ tarafında ses seviyesini vb. ayarlayabileceğiniz bir kontrol düğmesi ve batarya bulunuyor.
Firmanın belirttiği kadarı ile Minor II 12 saat aralıksız çalışabiliyor ve hızlı şarj desteği sayesinde iki saatten kısa sürede tamamen şarj olabiliyor. Minor II ayrıca, Bluetooth 5.0 bağlantısına ve Bluetooth aptX ses desteğine sahip.
Türkiye fiyatı henüz belli olmayan cihaz, 129 dolarlık(780+ TL) bir fiyat etiketi ile Marshall’ın resmi web sitesinden satışa sunuldu. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim