Anlık Bildirim

Üzerinde hiçbir giriş bulunmayan Meizu Zero tanıtıldı

Meizu’nun şarj girişi, ses açma/kapama ve güç tuşu dahil hiçbir deliğe sahip olmayan ilginç modeli bugün itibariyle tanıtıldı. Meizu Zero isimli cihaza gelin yakından bakalım.
Meizu Zero üzerinde hiçbir giriş yok Tam Boyutta Gör
Meizu bugün yaptığı lansmanla birlikte oldukça ilginç bir akıllı telefon tanıttı. Meizu Zero adını alan modelin üzerinde hiçbir delik bulunmuyor. Cihazın fiziksel tuşları ve şarj girişi bile yok.

Kablosuz şarj cihazı ile geliyor

Bir akıllı telefon üzerinde aklınıza gelebilecek, USB girişi, ses açma/kapama ve güç tuşu hatta SIM kart girişi bile Meizu Zero'da bulunmuyor. Kutu içerisinde gelen 18W kablosuz şarj cihazıyla telefonu şarj edebileceksiniz. Ses açma/kapama ve güç tuşlarını ise HTC U12+ modelinde gördüğümüz gibi cihazın yan çerçevesinde bulunan basınç algılamalı sistem yardımıyla kullanabiliyorsunuz. eSIM teknolojisi de cihazın SIM kart yuvasız olmasını sağlıyor.

Meizu Zero üzerinde hiçbir deliğin bulunmaması su geçirmezlik konusunda da yardım ediyor. IP68 sertifikası alan model, diğer akıllı telefonlara kıyasla su ve toza karşı daha dayanıklı olacaktır.

Meizu Zero üzerinde hiçbir giriş yok Tam Boyutta Gör

Meizu Zero özellikleri

Deliksiz tasarımı bir kenara bırakırsak cihazın diğer özellikleri; ekrandan parmak izi okuma, 5.99 inç boyutunda AMOLED ekran, Snapdragon 845 işlemci, 12 MP Sony IMX380 + 20MP Sony IMX350 çift kamera paketi olarak gözüküyor. RAM, depolama ve batarya hakkında bir bilgi ise şu an için bilinmiyor. Son olarak cihazın siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15980 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu zero ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim