Anlık Bildirim

Meizu'dan 20 milyon akıllı telefon satışı

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla Çin pazarında çıkış yakalamayı başaran Meizu, akıllı telefon pazarında ilk on için vites artırıyor. Firma bu yıl 20 milyon akıllı telefon satışını geride bıraktı.

Akıllı telefon pazarına yavaş yavaş ağırlığını koymaya başlayan Çin, ilk üçe bir firmasını sokarken, ilk ona da 6 firma sokmayı başardı. Çinli firmaların toplamda akıllı telefon satışları giderek yükseliyor ve pazarın eski tüfeklerini birer birer liste dışına itiyor. İlk on için gün sayan firmalardan birisi de Meizu.

Aylık 2 milyon akıllı telefon satışı ortalaması tutturmaya çalışan Meizu, bunda başarılı oldu ve yıl genelinde 20 milyondan fazla satış yaparak büyük bir artış gösterdi. Firmanın geçen yıl yaptığı satış 4.4 milyon civarındaydı. Bir yıl içerisinde 4 kattan fazla artış yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Bu yıl daha premium özelliklere ağırlık veren Meizu, metal alaşım tabanlı tasarımını giriş seviyesine kadar indirmeyi başardı. Üst seviyede ise fiyat-performans dengesi kurmaya çalışarak tüketici ilgisini üzerine çekti. Asya ağırlıklı olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde de pazara giren firma ağını genişletti ve satışlarını artırdı. 

Firmanın 5.5 inçlik Helio X10 yonga setli ve metal kasalı M1 metal modeli 170$ fiyat etiketine sahip. 5.7 inçlik Full HD AMOLED ekran, Exynos 7420 yonga seti, 4GB RAM, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, metal kasa, 3050mAh kapasiteli batarya gibi özellikler taşıyan amiral gemi Meizu PRO 5 modeli ise 450$ civarında satılıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim