Anlık Bildirim

Mekan manipülasyonuna dayanan In Between indirmeye sunuldu

Bridge Constructor ile tanıdığımız HeadUp Games elinden çıkan In Between, el çizimi atmosferi ve sürekli yenilenen oynanış mekaniği ile kullanıcılara eğlenceli saatler vadediyor.

Çeşitli ödüller de alan InBetween, 60 farklı bölüm barındırıyor ve mekan manipülasyonu mekaniğine dayanıyor. Oyunda ekranı döndürerek karakterin ilerlemesini ve çıkış noktasına ulaşmasını sağlıyoruz. Bu türe pek çok örnek olsa da oyun oynanış mekaniğini sürekli geliştirerek oyuncuyu tekdüzelikten kurtarıyor.

İlk bölümlerde sadece ekranı döndürerek kontrol ettiğiniz oyuna daha sonra ışık veya kutu gibi nesneler ekleniyor ve bunları da kontrol etmeniz gerekiyor. Bunun yanında alan oluşturma şeklinde de yeni mekanikler karşınıza çıkıyor. Alandaki nesneler oyuncunun hareketlerine göre tepki verdiği için iş biraz daha zorlaşıyor. 

Oyuncuların her bölümde daha stratejik düşünerek hamlelerini yapması gerekiyor. Bölüm geçtikçe karakterin hayat hikayesini öğreniyor ve hikayede değişiklikler yapabiliyorsunuz. Fizik kurallarının ustalıkla aktarıldığı oyun gotik tasarımı ile de dikkat çekiyor. Oyun 5TL civarında. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim