Anlık Bildirim

Mercedes-Benz 2012 yılı için "iPhone Interface Plus" konseptinin tanıtımını yaptı


Gelişen ve daha kullanışlı fonksiyonlar sunan mobil teknolojiler, akıllı telefon ve tabletlerin yanında özellikle otomotiv sektörü için de yeni konseptlerin kapısını aralıyor.

Frankfurt'ta devam eden IAA otomotiv fuarında Mercedes Benz 2012 yılının yaz aylarından itibaren yeni modellerinde kullanmaya başlayacağı "iPhone Interface Plus" konseptinin ziyaretçilere tanıtımını gerçekleştirdi. 

Konsept, firmanın hali hazırda Media Interface Plus adındaki araç içi kontrol sistemini temel alıyor ve kullanıcıların akıllı telefon ve tabletleriyle daha fazla etkileşime geçerek devamlı bir tecrübe yaşamasını amaçlıyor. Tabii ki bütün bunlar sürüş güvenliğini tehlikeye atmadan yapılıyor.

iPhone Interface Plus sistemi bir ücretsiz iOS uygulaması ile çalışıyor. Bu uygulama ile örneğin iPhone cihazınız araç içi kontrol sistemine entegre oluyor. Daha sonra iPhone'a hiç dokunmadan aracın kokpitindeki büyük bir ekran ve donanım kontrolleriyle telefonu yönetmek, müziklere erişebilmek, mail göndermek veya sosyal ağlara direkt olarak ulaşabilmek mümkün oluyor.

Mercedes-Benz firmasının ilerleyen yıllarda iPad için de bir yeniliği bulunuyor. iPad Integration Plus adı verilen sistemde ise arka koltuklara bir dock istasyonu entegre ediliyor. iPad cihazları bu istasyona oturtularak daha rahat internette sörf yapılması, müzik dinlenmesi ve film izlenmesi mümkün olurken aynı zamanda da şarj edilmesi sağlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8245 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim