Anlık Bildirim

Michael Dell'den tablet müjdesi

Michael Dell'den tablet müjdesi

25 milyar dolara Dell'i geri satın alarak teknoloji tarihinin en önemli icraatlarından birini gerçekleştirmeye hazırlanan Michael Dell, firmanın geleceğe dair planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Daha çok kurumsal alandaki çözümlere odaklanacaklarını dile getiren Michael Dell, önümüzdeki haftalarda Dell'in mükemmel tablet dalgasıyla adından söz ettireceğini söyledi. Hedeflerinin kurumsal müşterilerle daha yakın ilişki ve agresif fiyat politikası olduğunu söyleyen Michael Dell, tabletlerle ilgili detay vermektense kaçındı.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Michael Dell fazla detay vermese de, söyledikleri aslında tablet hakkında yorum yapmamıza yeterli. Windows 8.1'in geliyor olmasından ötürü M. Dell'in söylediği tabletin Windows 8.1'le donatılmış ve daha çok kurumsal müşterileri hedef alan tablet olabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Kurumsal müşterileri hedef almasından ötürü Venue markasını koruması muhtemel olan Dell, hatırlanacağı gibi yakın zamanda Windows RT'li tabletinin üzerini çizerek daha profesyonel çözümlere odaklanacağının sinyallerini vermişti..

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim