Anlık Bildirim

"Microsoft ile Panasonic güçlerini birleştirdi; 20 inçlik tablet yolda"

'Microsoft ile Panasonic güçlerini birleştirdi; 20 inçlik tablet yolda'
Surface Pro ve RT ile tablet pazarına giriş yapan Microsoft, bu yıl içerisinde sunacağı yeni bir tablet ile herkesi şaşırtabilir. Çünkü bu tablet, tam 20 inç olacak.

IndiaTimes gazetesinin haberine göre Microsoft, 20 inçlik tabletini hayata geçirmek için, CES 2013'de bu konudaki hünerlerini sergileyen, Japon elektronik devi Panasonic ile iş birliği yapmış durumda. Panelinde 3840 x 2160 piksel çözünürlük desteğine sahip olmasından dolayı yüksek kaliteli görüntü sunacağı belirtilen tabletin, bir aksilik olmaz ise bu yıl içerisinde lansmanı yapılıp satışa sunulacağı düşünülüyor. Tabletin Surface ailesinin bir parçası olarak satılık satılmayacağıyla ilgili şimdilik bir bilgi bulunmazken, Windows 8 Pro ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Hatırlanacağı gibi Panasonic, CES 2013'de 20 inçlik 4K çözünürlük sunan Windows 8 tabletini sergilemiş, ancak ürünle ilgili detay paylaşmamıştı.

Son olarak Microsoft'un özellikle oyun severlerine yönelik olarak 7 inçlik ya da daha küçük Surface tablet üzerinde çalışmalar yaptığıyla ilgili iddialar bulunduğunu hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1836 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, panasonic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim