Anlık Bildirim

Mitsubishi, 2015 yılına kadar 8 elektrikli otomobil geliştireceğini açıkladı

En önemli Japon otomobil üreticilerinden Mitsubishi, dünya genelinde aniden düşen satışlarını arttırmak için yeni çözümler arıyor.Elektrikli otomobillerle eski pazar payını yakalamak isteyen Mitsubishi, halihazırda satışta olan tamamen elektrikli otomobili i-MiEV gibi yeni plug-in (prizden şarj edilebilen) elektrikli otomobiller geliştirecek.

2015 yılına kadar 8 adet plug-in hybrid ve plug-in elektrik otomobil geliştireceğini açıklayan Japon otomobil üreticisi; özellikle Amerika, Japonya ve Avrupa piyasasında önemli satış başarısına ulaşmayı hedefliyor. Marka ilk olarak bu yılın sonuna doğru 3 yeni elektrikli otomobil satışa çıkaracak. Bunlar Mitsubishi i (i-MiEV değil), Minicab MiEV ve ticari elektrikli van modelleri olacak.

2012 yılının sonuna kadar ise ilk plug-in hybrid modelini piyasaya çıkarmayı hedefleyen Mitsubishi'nin bu modeli, daha önce tanıtılan PX-MiEV Crossover Concept modeli baz alınarak geliştirilecek. Bu crossover modelin özellikle Japonya ve Avrupa'da başarılı olacağı öngörülüyor.

Bu yeni modellerle birlikte 2015 yılına kadar elektrikli otomobil savaşında ön plana çıkmak isteyen Japon otomobil üreticisinin hedefleri de çok büyük. Mitsubishi 2015 yılında yılda 27.000 elektrikli otomobil satacak kapasiteye sahip olmayı hedefliyor.

Mitsubishi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim