Anlık Bildirim

Mobil fotoğrafçılık için dünyanın en iyi iPhone 6/6+ kılıfı olarak lanse edilen Moment Case, Kickstarter'da büyük bir başarı elde etti

Bir yıl önce hazırladıkları Moment Lens ile mobil fotoğraf dünyasından büyük talep gören Moment, mobil fotoğrafçılık için dünyanın en iyi iPhone 6/6+ kılıfı olarak lanse ettikleri yeni ürünleri Moment Case ile de Kickstarter üzerinde büyük bir başarı elde etmeyi başardı.
Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6/6+ için özel olarak tasarlanan Moment Case, alt bölümünde yer ala çıkıntı vasıtasıyla elde çekim yapmayı kolaylaştırıyor ve yine bu çıkıntı üzerinde yer alan deklanşör butonuyla (Gücünü düğme pilden alan kılıf, telefon ile Bluetooth LE üzerinden bağlantı kuruyor ve böylece deklanşörde yüksek hassasiyet sağlanıyor) daha etkili bir çekim deneyimi sunabiliyor. Zoom ve geniş açık olmak üzere iki farklı türde üretilen lensleri ayrılabilir şekilde tasarlandığı için taşıma sorunu yaşatmayan kılıf, kendi adını taşıyan özel uygulaması vasıtasıyla da geniş kişiselleştirme olanakları veriyor. Özel boyun askısı ile iPhone 6 ile iPhone 6+'ı tam manasıyla bir kompakt fotoğraf makinesi haline getiren Moment Case, projenin durumuna göre diğer akıllı cihazlara gelebilme potansiyeli de vaat ediyor.
Kickstarter üzerinde konan 100,000$ hedefi bitimine 14 gün kala 450,000$ seviyesine getiren Moment Case, iPhone 6 ve iPhone 6+ için yapılacak en az 125$ (Zoom ya da geniş açı bir lens ile beraber) bağış ile 2015 Haziran ayında elde edilebiliyor. Ürünün açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4178 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, kickstarter ve
2 etiket daha kılıf proje
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim