Anlık Bildirim

Mophie, iPhone 5 için hazırladığı yeni bataryalı kılıf modelini satışa sundu


Apple'ın iPhone, iPod ve iPad gibi cihazlarına aksesuarlar üreten Mophie, iPhone 5 için hazırladığı yeni bataryalı kılıf modelini satışa sundu.
Daha önce iPhone 5 için 1500 mAh gücü ile "Juice Pack Helium" ve 1700 mAh gücü ile "Juice Pack Air" bataryalı kılıflarını duyuran Mophie'nin seriye eklediği son ürün, 2100 mAh gücü ile "Juice Pack Plus" modeli oldu. Diğer ürünler ile benzer tasarıma sahip olan Juice pack Plus, iPhone 5 kullanıcılarının 3G/LTE üzerinden internet kullanımı 10 saat, Wi-Fi üzerinden internet kullanımını 12 saat, konuşma süresini 10 saat, müzik dinleme süresini 50 saat ve video oynatma süresi 12 saat oranında arttırabiliyor.
2.63 x 5.60 x 0.70-inç boyutlara ve 75.9 gram ağırlığa sahip olan bataryalı kılıf, iPhone 5'in bütün giriş/çıkış portları ve butonlarının aktif olarak kullanılmasına izin verebiliyor. Üzerinde yer alan LED ışıkları ile enerji durumu görüntülenen ve microUSB üzerinden şarj edilebilen kılıf, siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip.
Mophie tarafından geliştirilen yeni Juice Pack Plus bataryalı kılıf modeli, firmanın resmi sitesi üzerinden 119$ fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.
 
Mophie, iPhone 5 için hazırladığı yeni bataryalı kılıf modelini satışa sundu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1907 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim