Anlık Bildirim

Netflix, Apple'ın video akış platformuna katılmayacak

Teknoloji devi Apple'ın uzun bir süredir kendi video akış hizmeti için çalışmalar yaptığını duyurmuştuk. Nisan ayından başlaması beklenen platformda Netflix'in yer almayacağı belirtiliyor.
Apple'ın hedefi basit: TV deneyiminizin tamamını tek bir yerde toplamak. Bu sistemde Amazon'un Prime modelinden esinlenilmiş ancak diğer video akış hizmetleri ve TV kanalları ile ortaklıklar sunan ilginç bir fikir olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Netflix yalnız yelken açacak

CNBC'nin haberine göre Apple birkaç ünlü Amerikan yapım şirketiyle anlaşmış durumda. Tüm video servislerinin tek bir yerde toplanması kullanıcılar açısından olumlu olsa da, televizyon şirketleri olaya sooğuk bakabiliyor. Bunlardan biri de Game of Thrones ve The Sopranos'un yayın haklarını elinde bulunduran HBO.
Apple ve HBO arasında görüşmeler sürüyor ancak olumlu sonuçlanmasının zor göründüğü belirtiliyor. Tüm bunlara ek olarak Netflix'in Apple ile bir ortaklık kurmayacağı ve Hulu ile birlikte yalnız yelken açmayı tercih edeceği de gelen haberler arasında. Apple'ın video akış hizmetinin ise Nisan sonu veya Mayıs başı gibi hizmete girmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim