Anlık Bildirim

Netflix geçtiğimiz yıl, posta yoluyla DVD kiralama hizmetinden 212 milyon dolar kazandı

Netflix günümüzde internet üzerinden yayın yapıyor olsa da, şirketin DVD kiralama hizmeti devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz yıl kiralanan DVD'ler 212 milyon dolar gelir getirdi.
Küresel internet televizyon ağı Netflix, özellikle internet sitesi üzerinden çok fazla dillendirmiyor olsa da, şirketin posta yoluyla DVD kiralama hizmeti halen devam ediyor. 2.7 milyon abonesi bulunan bu hizmet, geçtiğimiz yıl Netflix'e 212 milyon dolar gelir sağladı.

Kırsal bölgelerden talep var

Günümüz teknolojisinde, ABD gibi bir ülke göz önüne alındığında insanların neden internet akışı yerine posta hizmetini kullandığını düşünebilirsiniz. Ancak ülkedeki birçok kırsal alanda genişbant internet bağlantısı bulunmuyor ve insanlar da eski alışkanlıkları sürdürüyorlar. Zira ABD Posta Servisi de Netflix'in ikonik kırmızı zarflarıyla her türlü bölgeye ulaşabiliyor.
Şaşırtıcı bir şekilde, Netflix DVD'lerinin en büyük müşterileri kırsal alanlarda yaşayan müşteriler değil. Şirket sözcüsü Annie Jung, posta yoluyla DVD kiralayan yerlerin başında, New York ve San Francisco Körfez Bölgesi'nin geldiğini ifade ediyor. Netflix'in DVD kiralama hizmeti 7.99 ila 11.99 dolar arasında fiyatlandırılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim