Anlık Bildirim

Nexus One Ice Cream Sandwich güncellemesi alamayacak


Google'ın Android işletim sisteminin yeni sürümü Ice Cream Sandwich'in tanıtılmasının ardından pek çok firma ürünlerine yeni güncellemeyi getirmek için çalışmalara başladıklarını açıklamıştı. Bugüne kadar tüm güncellemeleri alan Google'ın ilk göz ağrısı Nexus One modelinin bu kez ICS güncellemesini alamayacağı duyuruldu. 

2010 yılının başlarında piyasaya sürülen Nexus One HTC-Google ortak yapımıydı ve Android 2.1 Eclair referans telefonu olarak tanıtılmıştı. 3.7 inç AMOLED ekran, 1GHz Snapdragon işlemci, Adreno 200 grafik birimi, 512MB RAM, 720p video kaydı, 5MP kamera gibi döneminin en iyi özelliklerini sunan Nexus One, hem dağıtım kanallarının yetersizliği hem de HTC'nin yeterli destek vermeyip ardından piyasaya sürdüğü Desire modeline odaklanması nedeniyle gözden düştü ve satışı durduruldu.

Buna rağmen Nexus One aynı HD 2 modeli gibi geliştiriciler için referans model oldu ve Google da Gingerbread sürümüne kadar modele güncelleme desteği verdi. Bu sayede telefona olan ilgi ayakta kaldı. 

Ancak Google, Nexus One modelinin ICS güncellemesini alamayacağını açıkladı. Bununla birlikte Nexus S modeli güncellemeden faydalanabilecek. 

Böylece Nexus One modeli Gingerbread sürümü ile birlikte tarihe karışmış oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6590 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc nexus one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim