Anlık Bildirim

Nike resmi olarak FuelBand markasını iptal ettiğini doğruladı

Nike resmi olarak FuelBand markasını iptal ettiğini doğruladı

Geçtiğimiz hafta Nike'ın fitness takip cihazı FuelBand markasını iptal ettiğini ve donanım ekibini de dağıttığını duyurmuştuk. Dün itibariyle de Nike'ın resmi duyurusu geldi.

Firmanın patronu Mark Parker, FuelBand donanım bölümünü sona erdirdiklerini ve bundan sonra giyilebilir cihazlar için yazılım konusuna ağırlık vereceklerini duyurdu.

FuelBand serisi iOS ile uyumlu olduğu için Nike ve Apple sürekli bir işbirliği halindeydi. Parker firmasının Apple ile olan güçlü işbirliğini devam ettireceğini de sözlerine ekledi. Ancak son dönemdeki iWatch söylentileri hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Giyilebilir cihazlara yönelik olarak kurulan bölümde yaklaşık 200 kişi çalıştıran Nike, FuelBand bölümünün kapanması ile yaklaşık olarak 55 mühendis ile yollarını ayırmıştı. Bu kişilerin Intel, Microsoft, Google tarafından işe alındığı belirtiliyor. 
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Anlık Fırsatlar
Son 15 Dakika'da ve En Son Tıklananlar
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
Sorgu: 0,25 saniye

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim