Anlık Bildirim

Nikkei: 4.7 ve 5.5 inçlik iPhone'lar, en erken eylül ayında tanıtılacak

Nikkei: 4.7 ve 5.5 inçlik iPhone'lar, en erken eylül ayında tanıtılacak

Bu yılın en çok merak edilen telefonlarından biri olan iPhone 6 ile ilgili, 4.7 ve 5.5 inçlik iki farklı model olarak satışa sunulacağı yönündeki iddia gün geçtikçe güçleniyor.

Japonya’nın saygın yayın organlarından Nikkei’nin son haberine göre Apple, 4.7 ve 5.5 inçlik iki farklı iPhone 6 modelini, en erken eylül ayında satışa sunacak. Telefonların LCD panel üretiminin yakında başlayacağını ifade eden Nikkei, üretimin bir kısmı Sharp tarafından Kameyama’daki fabrikasında, bir bölümü Japan Display tarafından Mobara’daki tesisinde yapılacağını belirtirken; LG Electronics’in de panel tedarikçileri arasında olduğunu ifade etti. Nikkei’nin aktardığı bilgilere göre panel üretimlerinin Nisan-Haziran döneminde başlaması planlanırken, panellerin çözünürlükleri mevcut iPhone çözünürlüğünden çok daha yüksek olacak. 

Nikkei’nin aksine UBS analistlerinden Steve Milunovich, bu hafta başında yayınladığı raporunda Apple’ın bu yıl karşımıza 4.7 inçlik iPhone 6 ile çıkacağını; ancak 5.5 inçlik modelin ise daha ileriki bir tarihte tanıtılacağını ifade etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11756 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim